Hoe werkt het?

Op Vriendenvinder.nl kunnen mensen met dezelfde interesse(s) elkaar vinden. Om er voor te zorgen men elkaar kan vinden vult elke gebruiker een aantal vragen in over zijn interesse(s) via zijn profiel pagina. Het is niet verplicht om alle vragen te beantwoorden.

Na het invullen van de gewenste gegevens op de profiel pagina kan een profiel gevonden worden door andere gebruikers. Gebruikers kunnen met elkaar in contact komen door bv.. het sturen van een bericht of het geven van een reactie. De volgende tekst omschrijft de functies op de profielpagina.

PROFIEL

Beginpagina/ Dashboard
Dit is het gebied waarnaar je wordt doorgestuurd, wanneer je je voor het eerst aanmeldt. Hier zijn alle mogelijkheden voor jouw account toegankelijk via de menu balk.
Je kunt terug keren naar het Dashboard door in de menubalk op PROFIEL te klikken.

Grafiek
De grafiek kan men vinden onderaan het Dashboard. Dit is een grafiek waarin men kan zien wat er deze huidige week is gebeurd met jouw profiel.

Stealth-modus
Als je de Stealth-modus inschakelt, wordt jouw profiel onzichtbaar voor andere profielen. Je kunt deze optie op elk gewenst moment wijzigen. De wijziging is direct van kracht.

Profieltrending???
Dit zijn de profielen die de meeste aandacht krijgen. Men kan deze filteren op Favorieten, Vrienden, Winks Sent en Emails.???

Berichten

Hier gaan alle berichten naar toe wanneer je berichten van andere gebruikers ontvangt. Hier kan je jouw Inbox, Verzonden items, Verwijderde items en opstellen bekijken. De pagina Nieuw bericht toont jou een vervolgkeuzelijst van uw favoriete profielen.

Jij kunt hier geen nieuwe berichten verzenden. Om een bericht te sturen aan een persoon die niet in jouw favorietenlijst staat, gaat u eerst naar een gebruikersprofiel. Daar kan je via het envelopje boven de profiel foto een nieuw bericht maken.

Bewerk profiel
Je kan hier jouw profiel wijzigen. Bv. Jouw profiel foto en de profiel vragen.

Media
Hier kan men enkele foto’s uploaden en bv. een fotoalbum samenstellen.

ZOEK

Zoeken
Zoeken naar andere profielen.

Geavanceerd zoeken
Breid de zoekfunctie uit door te zoeken naar specifieke interesses in een profiel.

Postcode zoeken
Zoek naar profielen uit elk gewenst aantal kilometers van een gegeven postcode.

Opgeslagen zoekopdracht
Sla jouw zoekopdrachten op naam op, zodat je ze snel kunt openen.

Online
Toont de profielen die momenteel online zijn. Je kunt de online resultaten filteren op geslacht.

EXTRA

Wie bekeek mij
Dit zijn de profielen die jouw profiel hebben bekeken.

Ik bekeek
Dit zijn alle profielen die je hebt bekeken.

Extra’s / Date Tracker
Houdt de mensen bij waarmee je uit gaat met de Date Tracker. Op een profiel is er een pictogram voor Date Tracker. Klik erop en houd een dagboek bij van hoe het met deze gebruiker is gegaan.

Extra’s / Ontmoet mij
Blader door het ledenprofiel en klik op de knop Ja of Nee. Er wordt een e-mail verzonden naar die gebruiker om hen te laten weten dat ze je graag willen ontmoeten.

INSTELLINGEN

Account
Hier kun je jouw e-mailadres en wachtwoord wijzigen.

Overeenkomstwaarschuwingen
Dit zijn profielovereenkomsten die je automatisch naar jouw e-mail hebt verzonden. Je zet hem aan en stelt de criteria in.

Geblokkeerd
Dit zijn de profielen, die je hebt geblokkeerd om contact met jou op te nemen. Je kunt een gebruiker blokkeren vanuit zijn profielweergave.

Privacy
Hier bepaal je met wie jij contact kunt opnemen. Standaard kan iedereen contact met jou opnemen.

Upgrade Account
Upgrade jouw account naar het Premium-lidmaatschap voor toegang tot functies zoals E-mail en Chat.